måndag 27 april 2009

Hello Kitty hartagit över Mollsans rum =)


Efter jobbet hämtade jag lill gossen på dagis han hade saknat mamma hela dagen och börjat gråta lite nu och då, stackaren.
Sen for vi hem till prinsessan och sjöng för lillan. Hon var så glad när vi kom, sen vart det paket öppning och ordet "åhh" utbrast OFTA. Det var riktigt kul.
Hon fick glasögon, kläder (jeans leggins, skjorta och tröja, kjol och en matchande tröja), sminkväska med Hello Kitty, Hello Kitty tiara, Hello Kitty spjälsäng, Hello Kitty matstol, Hello Kitty bädd set, Hello Kitty smycke, Hello Kitty snoddar osv.

Lille bror fick några paket han också, en gräsklippare av oss och ett par brillor av mormor och Sticcan, haklappar av farmor och farfar och en pang grej av morfar =)

Sen kom moster och Håkan och Mollsan fick en rosa "Birds" klänning och hatt av dom och sen hade hon med present från mormor och Sticcan Hello... jeans, Hello...t-shirt och Hell...keps. Sen kom morfar då fick hon en Hello... Sparkcykel, sen kom faster och Alma av dom fick hon igår en stor Hello...figur, sen kom famo och faffa då fick hon prinsess servise, Hello...målarbok och pysselbok sen kom Gun-Britt och Lasse då fick hon bikini och en massa pennor och målar böcker.
Hon har fått så mycket fint lillan vår. Mest glad var hon för allt besök =)
Hon tackar så mycket för allt!!! Just nu ligger hon och sover i sin egna säng så duktig, men väldigt febrig, stackaren.
Imorgon blir det åter en hemma dag för Molly


Här är lite av paketen Mollsan fick på kalaset igår.

2 kommentarer:

Mommo sa...

Grattis min prinsessa, hoppas du blir frisk snart även jag, kramar

Tina sa...

Hej, va mycket Hello Kitty saker hon fick på sin födelsedag.. jag tänkte på en sak, sängen som Molly sover i, vart har ni fått tag på den? Vi är lite ute efter en sådan säng, men vet inte vart man kan få tag i den..är det ikea? Mvh Tina