söndag 28 februari 2010

Städ tanten får ett infall

Idag har jag haft en härlig dag med mys med barnen och sambon.


Pigan har sovit hos sin faster och sin kusin Alma, mannen i huset var inte hemma på kvällen så dom hade mysig tjej kväll som avslutades i att pigan och Alma somnade i armarna på varann, så sött.
Pigan sa att hon saknat mamma och pappa =) och lille bror såklart.


Vi hämtade henne vid lunch tid, sen vart det mat handling. Och tidningen det var då jag såg repotaget i Expressen, trodde det skulle bli ett litet mer som en notis med mini bild men så var det inte. Kul för farmor i Kiruna att se =)
Pigan och gossen var stolta över att vara med i tidningen.

Sen for vi hem och spelade Fia med knuff, hela familjen. Sen vart det middag. Vart stekt palt för sambon och potatis bullar, ett enkelt, snabbt och smaskigt recept .

***
Marias potatis bakelser.
*Potatis bullar
Lägg dom på en plåt och pensla dom med lite olja och salta och peppra dom.
Sen lägger du nedanstående på var och en av bullarna...
*En skiva rökt skinka
*En klick keso
*Lite rödlök
*Pizza krydda
*Feta ost
*En skiva ost
Gör så på alla, in i ugnen tills dom ser klara ut =)
***



Efter middagen fick jag ett infall att ta och torka alla lister och andra svår åtkommliga ställen för att få bort allt damm i huset. Hatar damm och nu vill jag göra allt så lilleman slipper sin astma nog för att det inte har med dammet att göra men ändå.


Imorgon blir det damm sugning och skurning. Ska vara hemma med min gosse han har sån astma just nu. Måste inhandla mer Pulmicort imorgon det går så mycket när han får sina jobbiga astma perioder. Lika bra att fixa lite hemma när man ändå är hemma.


Men nu är det nattning som gäller är trötter och vet att natten inte sammanhängande med denna astma.

Natti natt

Inga kommentarer: