fredag 30 januari 2009

En triangel om 3 åringen får välja...




...Mollsan har ju varit så duktig och somnat själv de senaste nätterna och då skulle hon få välja en grej på Barnens Hus imorgon. Men Daniel ska jobba så vi tog Lekia här i stan istället. Hon höll i olika grejjer bla en snövit docka, spel m.m men hon valde en triangel att spela på =)


SÅ nöjd satt hon på pappsens axlar hemmåt och spelade på den. Robin var less på vagenen på vägen hem...han hade ju sovit i den på dagis och vaknade till medan vi promenerade mot stan, vi tog dagis vagnen eftersom det vart en impuls direkt efter dagis. Mollsan gillar att stå på sin ståbräda.


Dit vägen var lugn Robin myste på i vagen och Mollsna stod på brädan och satt på Daniels axlar om vartannat, men hemvägen var en annan femma, Molly trött och Robil less han skrek 50% av hemvägen. Mollsan bet ihop tills vi var 100 m hemifrån då kom tårarna, hon är så duktig!


Nu har hon slocknat i soffan, och Robin "läser" en bok med Musse.




Ikväll blir det pizza och sen när barnen sover blir det mys och en film, ser framemot det.




Trodde förresten att Daniel kom och la sig vid 03 men klockan var halv 4, efetrsom jag somnade när han kom först så vart det väldigt lite sömn...strax över 2 timmar bara, inte så konstigt att jag är lite seg och slut idag.




Inga kommentarer: